Bashkia Kampione”/ Rama E Nis Ndryshe Mëgjesin Sot, Nga Pogradeci Shfaqet Ne Kafe Me…

Kryeministri Edi Rama ka nisur dje një ballafaqim me të gjithë kryebashkiakët e vendit, për punën që ata kanë bërë gjatë tre viteve të detyrës së tyre dhe çfarë do bëjnë tashmë që kanë dhe një vit kohë deri në zgjedhjet e ardhshme vendore.

Takimi ka nisur dje dhe do të vazhdojë dhe sot në qytetin e Pogradecit. Kryebashkiaku i Lezhës Pjerin Ndreu ka ndarë këtë mëngjes një foto me Edi Ramën, teksa të dy shfaqen duke biseduar e pirë kafe.

“Kafe mengjesi me Kryeministrin ne Pogradec”, shkruan Ndreu. Ai është një ndër kryetarët e bashkive që u vlerësua publikisht nga Edi Rama si “bashkia kampione” për pastërtinë dhe rritjen e turistëve në zonat bregdetare.