Berisha: Kullat pas “Brigadave” dhe “strategjiku” te Vollga, Soros pas kanabisit

Ish-kryeministri Sali Berisha denoncoi sot se pas projektit për dhënien me koncesion të Pallatit të Brigadave qëndrojnë kullat që do të ngrihen.

Pas Butrintit i erdhi radha Pallatit të Brigadave. Klientela e Ramës, është një trashëgimi kulturore shumë e rëndësishme.

Pas tyre do të dalin kullat gradualisht, por Edi Rama nuk do të jetë në pushtet” tha ai.