Berisha Thërret Pr0testë, Zbulohet Ku Do Jetë Rama Gjatë Kohës Kur Opozita Pr0teston

 

Kryeministri Edi Rama do të jetë në Vlorë, në të njëjtën orë që poshtë zyrës së tij Fr0nti i Bashkuar opozitar do të nisë pr0testën e paralajmëruar në orën 19:00.

Mësohet se Rama do të jetë në inaugurimin e hapjes së by pass të Vlorës këtë pasdite.

Ndërkohë që pak ditë më parë, ish kryeministri Berisha e parashikoi këtë lëvizje, që Rama nuk do ishte në zyrë ditën e pr0testës.

“Rama do vendosi bl1ndet në kryeministri dhe do ia mbathë në ndonjë qytet tjetër. I them mos u merr me bl1ndet”, tha Berisha më 30 qershor.

Ndërkohë pak ditë më parë Berisha tha se pr0testa e 7 korrikut do jetë “më e fuq1shmja që vendi ka njohur ndonjëherë”.

“E ka detyruar Edi Ramën të shpallë Sali-dipèndencën, ka caktuar konferencë shtypi në të njëjtën orë me ne por natyrisht sytë mendjet zemrat e qytetarëve janë te pr0testa mbarë popullore dhe zëri i saj sot në këtë tryezë. Ndaj jam këtu për të drejtuar thirrjen në emër të fr0ntit për shpëtimin e Shqipërisë mbarë qytetarëve shqiptarë të bashkohen më datën 7 korrik në 7 të darkës në bulevardin para Kryeministrisë në pr0testën më të fuq1shme që vendi ka njohur ndonjëherë”.