Delina Ibrahimaj: Po Mos Të Kishim Bordet, Çmimi I Naftës Do Ishte Më Shrenjtë!

Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Delina Ibrahimaj ka thënë sot në foltoren e Parlamentit, se falë bordit çmimi i naftës nuk është shumë i lartë. Sipas saj, po të mos ishte bordi, shqiptarët do e blinin më shtrenjtë naftën.
Nuk dihet se ku bazohet ministrja e Ramës për këtë deklaratë, pasi pjesë e bordit janë gjithë oligarkët e naftës, pra si me bord, si pa bord, ata njësoj do pasuroheshin, duke ia ngopur sa më shumë shqiptarëve.