Dua Nje Djale Apo Burre, Qe Te Mi Plotesoj Nevojat Personale Jam Pak e Vjeter Po Do e Lo Goj Ha Pur

Nuk Me Intereson Për Virusin, Dua Nje Djale Qe Te Mi Plotesoj Nevojat Personale. Aty ku shkruan sp0nz0rid jan adresa dhe numri im i tel ,ju dua. Nuk me intereson për virusin, dua nje djale qe te mi plotesoj ne vojat personale…. Nje femer ne moshen 32 vjecare na beri qe te habitemi te

Muncisht me shkruani  ju qe keni K*   te madh  dhe qe e beni at pun mir sepse  jam fort e etur ne at pun dua nje mashkull qe ma shuan etjen e   k   nje hamshor me ni fjal qe din te bej punen e ti ne shtrat jo te kotet ne ora 22:00  sepse nje te till e kisha por nuk i nejta dua nje qe me tubon  kok e kemb  mi ban bashk nja te til e dua    mu lajmto  sa po ta marresh  sms   dua te  bej at pun  per nat  jo te me thot u lodha senfe vene sepse per nja si  lodhet  se dua   Une ne moshen e re isha  duke  ber   at pun tani  e kam ba  profesjon  une kam  qen e martuar 2 her  dhe jam di vorcu tani jam e lir si zogu ne qjell  merak mos u ban per at pun po  vetem me shkruaj  nese  e nin veten bu rr nese  sje i mir ne at pun mos me shkruaj sepse nuk  me duhesh  fare ama bash fare   faleminderit per mirkuptim