E Fundit! Rrézohet Avioni, Vdésin Të Gjithë Në Bord, Mes Vιktimave Dhe Dy Fëmijë…

Fundit! Rrézohet avioni, vdésin të gjithë në bord, mes vιktimave dhe dy fëmijë…
Katër persona, dy prej të cilëve fëmijë kanë ndër ruar je të pas rrë zimit të një avioni në det pranë brigjeve të Australisë.
Pol icia tha se avioni i tipit Rockwell me katër vende u rr ëzua rreth 32 km në verilindje të qytetit kryesor të Brisbane.
Zhyt ësit gj etën trupat e vi ktimave, pilotit 69-vjeçar dhe tre pas agje rëve një prej të ci lëve i rr itur dhe dy fëmijë, p ranë vijës bregdetare. Moshat e fëmijëve nuk b ëhen ende të ditura.
Kryeinspektori i i Sigurisë së Transportit Angus Mitchell deklaroi se tashmë po het ohet për mësuar s hkaqet e plota të këtij aks identi t ragjik.