Edi Rama jep doreheqjen, qeverisja jote qelbet nga kontrabanda, nepotizmi dhe korrupsioni!

Nga Petrit Vasili

Edi Rama jep doreheqjen, qeverisja jote qelbet nga kontrabanda, nepotizmi dhe korrupsioni

Mbushur dogana me kontrabandiste.

Mbushur dogana me familjare sikur eshte çiflig privat dhe jo institucion shteti.

Nene e bir, burre e grua, nene e bije te punesuar vetem ne Dogana, po keshtu ne qeveri tarafe krushqish, po keshtu ne Drejtesi vellezer e motra ministrash, nje degradim i tille vetem ne qeverisjen e Edi Rames ka ndodhur.

A ka me goje tani per tu justifikuar akoma ky Edi Rama, kur faktet ulerijne?

Thuaj prap Edi Rama qe ta ka fajin media qe i denoncon, se ta paska fajin media qe te kane dale per duarsh te gjithe keta te paturp, qe e shpartalluan shtetin ne cdo pikpamje.