Figuronte biznesmene në kompanitë e inceneratorëve/ E moshuara që mbledh kanaçe paraqitet në SPAK

Merita Hajdari e cila prej vitesh mbledh kanaçe për të siguruar jetesën është paraqitur sot në SPAK.

Pas falsifikimit të firmës, ajo rezulton pronare e një firme fiktive e përdorur për skemën e inceneratorëve. Merita Hajdari i është drejtuar SPAK për të kërkuar llogari për këtë skandal ku është përfshirë dhe ku thotë se nuk ka asnjë dijeni.

Ajo është paraqitur në dyert e SPAK bashkë me djemtë e saj pasi ka dëgjuar që emri i saj të lakohet në media.