Më të buzëqeshur se kurrë, Berisha dhe Kryemadhi i vënë “flakën” protestës

Kryetari i PD-së, Sali Berisha dhe e LSI-së, Monika Kryemadhi u shfaqën më të buzëqeshur se kurrë në tubimin përpara Kryeministrisë, teksa qytetarët po flisnin në podiumin e improvizuar në bulevard.
Diçka bisedojnë mes tyre. Më tej afrohet Floriana Garo dhe Petrit Vasili. Pak më tutje ndodhet edhe Liri Berisha.
Ish-kryeministri përshëndet turmën me dy gishtat duke e ngritur me ovacione. Protesta vazhdon…