Paralajmërimi i fortë i NASA: Një asteroid do të kalojë shumë afër Tokës të shtunën

Një asteroid do të kalojë shumë afër Tokës të shtunën e ardhshme, sipas një përditësimi të shërbimit të NASA-s.

Me një gjatësi të vlerësuar prej 122 metrash, asteroidi 2016 CZ31 është në rrugën e tij drejt planetit tonë dhe pritet të kalojë rreth 2.8 milionë kilometra nga sipërfaqja e Tokës.

Afrimi i asteroidit parashikohet në orën 2.02 të mëngjesit të së shtunës sipas laboratorit Jet Propulsion të agjencisë amerikane të hapësirës.