Shëtitorja Më E Re”/ Rama Gati Super Projektin, Ndryshon Fytyrën E Qytetit…

Lumi Gjanica për gati 25 vite ishte kthyer në burim plehrash e përmbytjesh për qytetin e Fierit.

Pas përfundimit të fazës së parë, punimet sot janë përqëndruar në pjesën e dytë, në segmentin nga ish-Ura me Shkallë deri në Urën e Sheqit. Projekti i shëtitores është gati dhe arkitektet e bashkisë po kryejnë punimet e fundit.

Pas realizimit te ketij projekti nga Rama e gjithe rrjedha e lumit Gjanica do te jete e rehabilituar pergjate gjithë qytetit. I gjithë ky investim do t’i kthejë qytetarëve hapësirën publike, gjelbërimin dhe shëtitoren.