U nis për eksplorim me qenin e tij, çfarë i ndodhi turistit gjerman në Karaburun?

 

Një shtetas gjerman rreth 73 vjeç ka humbur në gadishullin e Karaburunit.73 -vjeçari është nisur sot rreth orëve të para të ditës nga Orikumi drejt Karaburunit me qenin e tij dhe ende nuk është kthyer.

Sinjalin për humbjen e tij e ka dhënë një banor i Orikumit i cili ka njoftuar postën e policisë.

Ndërkohë që 10 forca policie së bashku me ADZM janë duke shkuar në ate zonë që mendohet se mund të jetë 73 vjeçari nga Gjermania, pasi në rrjetet sociale ai kishte hedhur një foto nga vendi ku kishte qenë para disa orësh.