Ambasada Amerikane vlerëson Gledis Nanon: Ishte një partner i fortë i yni si drejtor i Policisë shqiptare

Ambasada e SHBA në Tiranë vlerëson Gledis Nanon, nga sot ish-drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit. Selia diplomatike thotë se ai ishte një partner i fortë i Amerikës si kreu i Policisë Shqiptare dhe më parë si kreu i Antiterrorit.

I shprehim vlerësimin tonë Gledis Nanos, i cili ishte një partner i fortë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës si drejtor i Policisë së Shtetit shqiptar dhe më parë, si drejtor i Zyrës kundër Terrorizmit”, thuhet në reagimin e Ambasadës së SHBA.