Bamir Topi SulMon Rëndë Berishën: Berisha Është Tradhtar Dhe Komunist, Shiti PD Tek Lulzim Basha…

Ish-presidenti Bamir Topi deklaroi se Lulzim Basha ka “bekimin” e Sali Berishës.

Sipas tij, ish-kryeministri ka një ndikim të fortë në vendimmarrjet brenda PD-së.

“Për aq sa unë e njoh, të jeni të sigurt, që edhe në këto kushte, po të donte, brenda 24 orëve Lulzim Basha nuk ka pùshtet brenda PD, mjafton vetëm një

Ish-presidenti Bamir Topi deklaroi se Lulzim Basha ka “bekimin” e Sali Berishës. Sipas tij, ish-kryeministri ka një ndikim të fortë në vendimmarrjet brenda PD-së.

“Për aq sa unë e njoh, të jeni të sigurt, që edhe në këto kushte, po të donte, brenda 24 orëve Lulzim Basha nuk ka pùshtet brenda PD, mjafton vetëm një fjalë e Sali Berishës. PD administrohet nga Basha, por nuk është pronar Basha”– tha ai

Sa iu përket kandidatëve të tjerë, ai shprehu konsiderata në veçanti për Edith Harxhin. “Unë shpreh një lloj konsiderate për zonjën Harxhi, por gjithsesi vlerësimi është shumë relativ.

Zotin Shehaj e kam parë një politikan të ri, që duket më làrg interesave patologjike të pushtetit. Gara e vjètër janë të gjithë të vàrur nga Berisha”.-u shpreh Topi. Topi tha se tràdhtari më i madh i demokratëve është vetë Berisha.