Burri Më Lutet Ta Lë Të Qetë, Ai Nuk Po Mundet, Nuk Kam Gjume Kam Energji Edhe Dy Burr

Nuk e di se çfare po ndodhë me mua sepse sa po kalojnë vitet une po e dëshiroj edhe më tepër ate punen.Po e luti burrin disa here në ditë, por ai tani ka filluar të lodhet nga kjo punë, deri sa une çdo ditë që kalon kam edhe më shumë nevojën, nuk e di se pse po më ndodhë kështu.Kemi për çdo ditë marrdhanje, por kjo gjë ka filluar ti pengojë burrit tim. Dua të provoj gjëra të reja për çdo ditë une shpiki ndonjë gjë të re edhe ai ndahet i knaqur, por dua të fitoj provoja të reja dhe ti mësoj edhe të tjerët se kam shumë gjëra për tu treguar që ju nuk e keni as ide se ato mund të sjellin knaqësi të pa harruara.Numrin mund ta merrni ne kornizen posht ketij shkrimi..

Jam e sigurt se do të më kërkoni përsëri por ju lutem që mos ta prishni lidhjen me gratë e juaja nëse jeni të lumtur në lidhjet e juve.