Çfarë po ndodh? “Kokat” e SPAKU-t nisen drejt Uashingtonit

Drejtuesi i SPAK, Arben Kraja do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Uashington. Mësohet se në SHBA do të jetë edhe prokurori Vladimir Mara, si dhe drejtuesja e BKH, A.Veizaj.

Deri më tani janë zbardhur dy takimet e që do të zhvillohen. Fillimisht drejtuesit e SPAK do të zhvillojnë një vizitë në Departamentin e Shtetit si dhe më pas do të takohen me drejtuesit e Departamenti të Drejtësisë amerikane.