Jam 25 Vjeqare Nga Zvicra, Dua Te Gjej Nje Shqiptar Puntor Dhe Qe Nuk Shef Goca Tjera, Cuna Kontaktomni..

Ckemi cuna jeni mire dhe jam 33 vjeqare ,dua te fejohem me një shqiptarë.Unnetoj në Gjermani dhe jam 33 vjeqare dua te fejohem me një shqiptarë që ta ruaj traditën e babes tim dhe nuk dua kafen e mengjesit te pij vetem Unë dëshiroj qe ta ruaj traditen e babait tim dhe te fejohem me nje shqiptar.

Deshira ime eshte qe babai im te e beje zgjedhjen time per tu martuar sepse prinderit jane gjeja me vlefshme ne boteJam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë Dua ta gjej një djalë nga Kosove apo shqiperi.