Jam Beqare Nga Zvicra Jetoj Vetem Ne Banes Dhe Dua Burre Shqiptar,,

Tani mbasi jetova jeten mire e mire ketu ne Zvicër ku ke zgjedhje nga te gjitha kombesit personi dua ti kthehem origjinës time gjith familja duan te martohem me shqiptar edhe pse un kam rezerva po ja vlen ta provoje ndoshta e gjej shpirtin binjak si te knaq shqiptari me dashje askush nuk mundet ato beje shum gjeste romantike te huajt por Jan shum te ftohte nuk te digjet shpirti mbas tynve këto tone kur te dalin ne vesh te dj/egin prushe kam infot ne MSN me kontaktoni vetëm seriozet dhe bukuroshet ok nuk do zhg/ënjeheni ju pres me padurim