Jam E Re Dhe Akoma Beqare. Jam Elita Kush Ka Lnteres, Ja NUMRl Jem…

Jam e re dhe akoma beqare. Jam Elita kush ka lnteres desha te njohem me nje mashkuIl te sinqert dhe te eger. Un jam nje puntore e thjesht, por qejfIie sa te dush.

Do doja shum qe ta gjeij dike qe ka fuqi se un jam pak e vesh tire, por Iirohem shpejt pastaja. Mos hezitoni te beni Iike dhe kometoni se un i shiqoj dhe Iexoj dhe vendosi, te interesuarit le te marrin numrin tim po jo me ba hajgare vetem qunat serioz i kerkoj ose nuk ju kontaktoj hiq ne numer ata seriozat dhe qe e kan te madh le te me lajmrohen numrin tim e gejni brenda kornizes posht ketij shkrimi flm per mirkuptim.