Jam E Re Dhe Akoma Beqare. Jam Elita Kush Ka Lnteres, Ja NUMRl Jem…

Jam e re dhe akoma beqare. Jam Elita kush ka lnteres desha te njohem me nje mashkuIl te sinqert dhe te eger. Un jam nje puntore e thjesht, por qejfIie sa te dush. Do te doja shum qe seriozat ta hapin kornizen ner ket shkrim dhe t’a marin numrin e te knaqemi duke e bere cdo nate.

Do doja shum qe ta gjeij dike qe ka fuqi se un jam pak e vesh tire, por Iirohem shpejt pastaja. Mos hezitoni te beni Iike dhe kometoni se un i shiqoj dhe Iexoj dhe vendosi. Do te doja shum qe seriozat ta hapin kornizen ner ket shkrim dhe t’a marin numrin e te knaqemi duke e bere cdo nate.