Kjo është mosha në të cilën tradhtojnë më shumë gratë! A jeni në këtë mes?

Po ju e dinit? Ndonjëherë vjen një moment në martesën e një femre që ajo ka më shumë gjasa të bjerë në krahët e një tjetri.

Shkenca ka studiuar fenomenin, pse gratë tradhtojnë dhe cilat janë shkaqet.

Sipas një studimi të faqes së marrëdhënieve jashtë martesore, Victoria Milan, ka një moshë që gratë kanë më shumë gjasa të tradhtojnë.

Mendoni se bëhet fjalë për një femër tek të 20-tat, por nuk është ajo.

Bëhet fjalë për femrat që janë 37-vjeç.