Kryeministri Rama: Shihni transformimin e sheshit të Çerçizit në Gjirokastër (

Kryeministri Edi Rama ka postuar mëngjesin e sotëm disa pamje nga punimet për transformimin e sheshit të Çerçizit në Gjirokastër.

Krahas pamjeve, në një postim në Facebook, Rama shkruan: 

MIRËMËNGJES 😊
dhe me këto pamje nga kantieri i veprës madhore për transformimin e sheshit të Çerçizit, në një hapësirë këmbësore me një parkim publik nëntokësor prej 300 vendesh, që e kthen zemrën e qytetit muze në një zonë pa makina, e cila së bashku me bajpasin do të mundësojnë zero ndotje në rrugët ekskluzivisht pedonale të qendrës së Gjirokastrës, ju uroj një të mbarë