Lajm i mire! Nga sot shqiptarët do udhëtojnë pa viza edhe në këtë shtet të pasur

Lajm i mire! Nga sot shqiptarët do udhëtojnë pa viza edhe në këtë shtet të pasur

Të gjithë shqiptarët mund të udhëtojnë pa viza në Arabinë Saudite. Në mbledhjen e sotme të qeverisë shqiptare,u mor vendimi ku u lejohet shqiptarëve të lëvizin pa viza për në Arabinë Saudite.

Ndërkohë, për të gjithë shtetasit e huaj, edhe nga Arabia Saudite, në një vendim të mëparshëm të qeverisë për të favorizuar edhe turizmin, nga 1 prilli i këtij viti deri më 31 tetor 2019, shtetasit e huaj nga Rusia, Arabi Saudite, Bjellorusia, Katari, Omani, Tailanda, Bahrejn dhe Kina, mund të udhëtojnë pa viza në Shqipëri.