Lulzim Basha Dhe Gaz Bardhi Njoftojnë Miting Anti Berishë Në Shtator (Vendi – Data)

Luli, Gazi dhe Enkeledi janë takuar dy dtët e fundt për të përgatitur një plan për të sfiduar protestën e 7 korrikut.

Sipas burimeve plani është për organizimin e një mitingu të madh.

Si vend është piketuar Teatri i Kukullave. Pritet të ketë pjesmarje të madhe, dhe më të madhe se ajo e 7 korrikut.

Pritet që ambasada amerikane të njoftojë shtetasit e saj të mos kalojnë nga Teatri i Kukullave që dy ditë para mitingut të Lulit, Gazit dhe Ekeleidit.

Data për mitingun pritet të vendoset së shpejti por me dojet qe data e pershtatshme eshte 21 Shtatori.