Më Gjeni Fiksimin E Jetës, Kjo Femër Po Tërbon Bllokun…”

Nëse jeni fiksuar ndonjëherë pas diçkaje, me siguri e dini se sa e vështirë është të heqësh dorë nga ajo. Kjo i ka ndodhur një djali në kryeqytet, i cili po vuan shpirtërisht. Ai është fiksuar keq pas një vajzë, të cilën madje e ka filmuar me shpresën se do e gjejë pas publikimit tek JOQ.Ai ka ndaluar makinën dhe ka pritur që vajza të kalojë, për t’i shprehur simpatinë që ka për të.