Melinda Nga Peja Dua Djal Per Lidhje Serioze, Jo Te Jet Shum I Ri Ne Moshe Kontkatomni Ketu

Jam 28 vjecare dhe kam lindur dhe jetoj ne Berne te Zvicres bashje me familje jam me prejardhje nga rrethi i Ferizajit dhe qe tani mbasi jam e punesuar dhe kam banesen time dua te takohem me ndonje djal qe ka qellimenserioze me mua ashtu me ja qu ne vend amanrtin babit veq djal shqi ptar me mar edhe ashtu do te veproj me kto te hu ajt nuk dua jan shum te ftoft te larget.

ban be se skan ndenja e emocione po a din te duan bile kam shjm shoqeri dhe e shof se sjan ato per mar tes un dua nje djal qe te me doje shum jo per vizen e dokum entet ppr per ket qe jam jam shum e sinqert me konta ktoni pas kornizes gjeni numrin tim.