Përmbyset autobusi plot udhëtarë afër Nishit

Përmbyset autobusi plot udhëtarë afër Nishit

Një person ka humbur jetën, ndërsa 24 të tjerë janë Iënduar nga përmbysja e autobusit në magjistralen Leskovc-Nish.

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 05:25, kur një autobus i mbushur me pasagjerë që ktheheshin nga pushimet në Greqi është përmbysur në qytetin e Peçenevcës, raporton RTS.

Siç shkruan Nova.rs, drejtuesi i autobusit ka ndërruar jetë, ndërsa 24 persona kanë mbetur të Iënduar.

Një nga pasagjerët e pIagosur është një djalë 13-vjeçar, i cili u shtrua në spital me stomak të mavijosur. Gjithashtu, një i moshuar 69-vjeçar ka pësuar frakturë të hapur të krahut dhe frakturë në brinjë.

Operacioni është në zhvillim e sipër.

Në Qendrën Emergjente në Nish ndodhen shtatë persona dhe dy fëmijë.

Më pas 15 të Iënduar janë transportuar dhe trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm në Leskovc