Pershendetje Nga Lucerni, Edhe Dy Jave Dot Vij Ne Kosove ,Dua Te Njaftohem Per Lidhje Martese

Pershendetje

Aty ku shkruan sp0nz0rit jan te gjitha shenimet e mia dhe nr tel,ju lutem mos e keqperdorni. Jam qe shume vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një jalë nga Kosova te jet i sincert me mua, dhe te masej gjuhen gjermane dhe te avancohet ne perendim,

Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Suharekes nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ai qe eshte i interesuar aty ku shkruan sp0nz0rit jan te gjitha shenimet e mia dhe nr tel,ju lutem mos e keqperdorni.