Tensione në protestën për vrasjen e 7-vjeçares, qytetarët përplasen me policinë: E vrau shteti

Është tensionuar për disa momente protesta përpara MInistrisë së Brendshme për vdekjen e 7-vjeçares Jonada Avdia.

Qytetarët dhe aktivistët janë përplasur me policinë pasi kanë dashur të lëvizin në hapësirën prapa Ministrisë.