Tmerrohen рuѕhueѕit, gjejnë një truр të рајetë në brigjet e рlazhit

Një trup i pajetë është gjetur ditën e sotme në brigjet e plazhit të Divjakës, pranë vendit të quajtur Kanali i Vaut.

Bëhet me dije se vi ktima është një mashkull rreth 60 vjeç. Kanë qenë pushuesit ata që kanë konstatuar trupin e pa jetë dhe kanë njoftuar policinë.

Në vendngjarje ka mbërritur edhe ambulanca, e cila e ka transportuar drejt morgut të Spitalit të Lushnjes. Policia po punon për zbardhjen e plotë të kësaj n gjarje.