U hodhën nga kati i gjashtë i banesës / Ky është çifti shqiptar, lanë pas dy fëmijë

Një ngjarje tra.gji.ke u regjistrua mbrëmjen e djeshme në New York.
Aktori shqiptar, Florind Belliu, hodhi gruan nga ballkoni Ornela Belliu dhe më pas i dha fund jetës duke u hedhur edhe vetë
Ngjarja ka nodhur një ditë më parë, rreth orës 09:15, ku trupat e dy të rinjve u gjetën të vd.ekur nga polica vendase.

Çifti kishte dy fëmijë, 6 dhe 2 vjeç, ndërsa ende nuk dihen rrethanat se për cilat ishin arsyet që e shtynë çiftin të ndërmarrin një akt të tillë.
Tra.gj.edia ndodhi në ndërtesën Cruger Ave, në Pelham Parkway South në Morris Park, jashtë Mosholu- Pelham Greenëay.
Në Shqipëri, Belliu ka qenë aktor, ndërsa përmes kërkimeve në internet rezulton se në New York ka punuar në një agjenci të shitjes së pasurive të patundshme.