Andi Bushati tregon pazarin: Gazetarët e kamur si unë nuk shiten nën 150 mijë USD

Analisti Andi Bushati ka hedhur poshtë raportin e inteligjencës amerikane, sipas të cilit Rusia i ka dhënë fshehurazi 500 mijë USD Partisë Demokratike.

Bushati tha se nuk e besonte një gjë të tillë, që tashmë e beson edhe vetë Sali Berisha, i cili akuzon Lulzim Bashën.

Bushati tha se me 150 mijë nuk shiten as gazetarët e kamur, duke treguar kështu nivelin e pazarit.

Me gazetarët të kamur nënkuptohen gazetarët pranë pushteve dhe kokavë të korrpsionit, në qeveri apo në opozitë qofshin. Janë analistë dhe gazetarë me vila pranë oligarkëve, që qajnë për problemet e popullit nëpër pishina, resoste, kazino, Maldive etj.

Mes gazetarëve të kamur hyn edhe vetë Andi Bushati, i cili herë pas herë shpehet se do të largohet nga Shqipëria dhe se nuk jetohet nën këtë regjim.