Befason Yuri Kim, Berisha dhe Meta do arrestohen në të njëjten ditë

ditë

Be.fason Yuri Kim, Berisha dhe Meta do arr.estohen në të njëjten ditë

Andej nga “varret” ku prehe t Saliu me të tijtë ka zhu rmë; pas pe rdes së zezë të Ri lindjes së Ramës ka pa be si; nëpër “shkallet” e pr esidencës së Ilir Metës, “kalbësira” e an d e j nga ru le t a e Fatos Nanos mu ngesë “energjie”. Dikush ka pr erë “telat” e krimit dhe ka ndezur dritë të fortë shprese.

Shkruan Sokol Pepushaj Afrimi i ditës së pr angave për “Peshqit” e mëdhenj, ka ngr i tu r të “vdekurit” nga “varri”. Sali Berisha, Edi Paloka e Edi Rama, Ylli Manjani, Flamur Noka, Baton Haxhitë, Lorenc Vangjelët, Andi Bushatët e Alfred Pezët me pagesa shu m ëf i sh të Presidentit Amerikan në mediet me su bstancë kr i mi n;

Monikat, Ilir Metët, Erion Veliajt, Arben Ristanët e “staneve” të pasanikëve, tashmë të urryer, ngjajnë me shpirtrat e këqinj që sillen rreth gjë së së vj e dh u r për të tr e m bur am basadoren am erikane Yuri Kim që “kapi për fyti” të pa rin e tyre, Sali Berishën, duke mos e njohur fare për të “gjallë”.