Burrë dhe dashnor? Sipërmarësja shqiptare: Kam qenë e para, por edhe e treta

Burrë dhe dashnor? Sipërmarësja shqiptare: Kam qenë e para, por edhe e treta

Sipërmarrësja Arba Gramo, e ftuar në emisionin “Ditë e Re”, ka habitur me deklaratat e saj. Ajo tha se meshkujt kur kanë edhe grua edhe dashnore u duket sikur kanë trofe. Ndër të tjera, sipermarrësja dha detaje nga historia e saj personale.

“Në përballje reale në marrëdhëniet e mia pas divorcit. Familjet e këtyre djemve dhe shoqëria mendonin se isha personi negativ në këtë marrëdhënie”- tha ajo.

E pyetur nëse është më mirë që një grua e divorcuar të gjejë të ngjashmin e saj pra një burrë të divorcuar, Arba u shpreh se nëse ndodh një divorc, thjesht ndodh.

“Unë kam qenë dhe e treta në një marrëdhënie, kam qenë dhe e para, dhe kam pas të tretë etj., pra i kam provuar të gjitha këto pozicione. Për mua divorci nuk ndodh asnjëherë prej personit të tretë, që hyn në mes të një gjëje të konsoliduar”-rrëfeu Gramo mbi temën e emancipimit të gruas në shoqërinë shqiptare pas divorcit.

Mes të tjerave farmacistja dhe sipërmarrësja, Arba Gramo, u shpreh hapur se vetëm gratë paragjykohen në rastet e martesave të dështuara ndërsa meshkujt kanë jo vetëm mundësinë më të madhe por madje marrin edhe çmime nga shoqëria nëse mbajnë edhe martesën, edhe kanë një rresht dashnoresh.

“Bravo, djalë i zgjuar i djalë i mençur ai. Fatkeqësisht është kështu”, u shpreh Gramo.