E ‘forta’ e Bilishtit tha se i dogji makinën, reagon deputeti i PD-së: Do ta kallëzoj për shpifje

E ‘forta’ e Bilishtit tha se i dogji makinën, reagon deputeti i PD-së: Do ta kallëzoj për shpifje

Deputeti i PD-së Bledion Nallbati, i është përgjigjur akuzave të Deizi Arapit, se ky i fundit i ka djegur makinën pas një konflikti të mëparshëm pmes tyre.

Ish-kryebashkiaku i PD-së, i mohon akuzat dhe deklaron se do të bëjë kallëzim për shpifje ndaj 27-vjeçares.

‘Jam i habitur nga këto akuza. Unë kam pasur vetëm një konflikt verbal kur isha kryebashkiak, por asgjë më tepër. Besoj se është nxitur nga dikush tjetër për të bërë këto akuza. Sa i përket punëtorit tim nuk mbaj përgjegjësi për çdo punëtor që kam, me kë zihen dhe çfarë bëjnë. Sapo të kthehem nga Gjermani do të bëj një kallëzim për shpifje.’- tha ai.