Kjo lojë do vazhdojë…ky eshte mesazhi shfaqet ne kompjuterat e pikave kufitare

Kjo lojë do të vazhdojë. Shqipëria po paguan për aktet terroriste  të MEK”.

Ky ka qenë mesazhi që është shfaqur në kompjuterat policisë kufitare që prej mbrëmjes së djeshme, duke sistemi TIMS u sulmua nga hakerat.

Kryeministri Edi Rama e drejton sërish gishtin nga Irani edhe për rënien e sistemit TIMS ndërsa premton rikthim të normalitetit së shpejti.

“Shqipëria ende po paguan për aktet terroriste të kultit MEK në Durrës; Dhe kjo lojë do të vazhdojë”, është ky mesazhi që shfaqet.