Klevis Balliu: Kur protestat të fillojnë, mos të ndalojnë. Jemi në situatë alarmante

Shefi i organizimit të PD-së, Klevis Balliu ka folur për aksionin opozitar dhe riorganizimin e PD-së.Sipas tij kur protestat të fillojnë, nuk duhet që të ndalojnë.

Thelbi i të gjithë organizimit të aksionit të PD-së është ndërthurja e aksionit partiak, politik, ideologjik me atë qytetar, ndaj dhe sot është një front për shpëtimin e Shqipërisë.

Sot nuk kemi opozitë pazaresh. Kur protestat e opozitës të fillojnë, të mos të ndalojnë. Do bëhet çdo gjë që kjo qeveri të rrëzohet. Jemi në situatë alarmante.