Lorenc Vangjeli : Elisa Spiropali është një yll në ngjitje

Neutrale

Pjesë nga intervista e Vangjelit në MCN Tv :

“Rama është njeriu që i mban të gjithë së bashku dhe në mungesë të tij nuk do ishte çudi që Partia Socialiste të kishte po të njëjtën histori si PD. Sipas shprehjes, sa më shumë ndryshon aq më shumë është e njëjta gjë.

Pikërisht mbi këtë arsyetim, pragmatizmi i Ramës çon Elisa Spiropalin, yllin në ngjitje të socialistëve, në Parlament. Rama vetë duke u munduar të krijojë një distancë higjienike mbi parlamentin, duke dashur të jetë larg, duket se i ka deleguar zonjës Spiropali përfshirjen e tij”