Mbyllet ceremonia shtetërore, Mbretëresha do të varroset nga familja

Funerali shtetëror për Mbretëreshën Elizabeth II, u mbyll me ceremoninë e mbajtur në kapelën e Shën Georgit, ku morën pjesë rreth 800 njerëz. Në orën 19:30 të mbrëmjes, Mbreti dhe anëtarët e familjes mbretërore do të rikthehen në kapelën e Shën George për varrimin e Mbretëreshës.