Rama jep lajmin e mirë për shqiptarët, ja kujt do t’i rritet rroga

Kryeministri Edi Rama ka folur për vendimet e marra gjatë mbledhjes së qeverisë në ditën e sotme.

Rama tha se do të kishte një rritje page për punonjësit e policisë dhe ata zjarrfikës. Ai shtoi se rritja më e madhe do të ishte për nivelin bazëe të punonjësve të policisë, duke theksuar se vendimi hynte në fuqi menjëherë.

“Sot kemi marrë vendimin që policia e shtetit, në nivelet bazë, të kenë një shtesë page. Shtesa më e lartë është për nivelin bazë dhe në vijim për nivelin e mesëm, 15 dhe 7%. Po ashtu e njëjta gjë vlen për gardën e republikës, po ashtu për policinë e burgjeve dhe zjarrfikësit.

Gjithashtu për administratën publike, jo vetëm për nënpunësit e shërbimit civile por edhe për ata mbështetës. Të gjithë këto vendime hyjnë në fuqi menjëherë”– u shpreh Rama.