Si një shpirt i thjeshtë, i krishterë’, Mbretëresha Elisabeth varroset! Kurora dhe skeptri lihen jashtë

‘Si një shpirt i thjeshtë, i krishterë’, Mbretëresha Elisabeth varroset! Kurora dhe skeptri lihen jashtë

Mbretëresha u varros pranë bashkëshortit të saj Philip, pas meshës në kapelën e Shën Gjergjit. dhe

Kurora, rruzulli dhe skeptri i saj u hoqën nga arkivoli, në mënyrë që ajo të mund të futej në varrin e saj ‘si një shpirt i thjeshtë i krishterë’.