Tragjedia në ngushticën La Mansh, përmbyset varka me 45 emigrantë September 15, 2022 

Një ngjarje e rëndë është shënuar në kanalin e La Manshit, që ndodhet mes Francës dhe Britanisë. Policia franceze pengoi përpjekjen e një varke për të kaluar mbrëmë kanalin anglez në Oye-plage, Merlimont dhe Sangatte, ku për pasojë varka u përmbys me 45 emigrantë në bord.

Nuk ka njoftime zyrtare nëse kishte shqiptarë në varkë.