Video- 200 pelikanë kaçurrel dhurojnë spektakël/ “Pushtojnë” Lagunën e Nartës

Spektakël në Lagunën e Nartës.

Mbi 200 individë  Pelikan Kaçurrel sot në Lagunën e Nartës!

Sipas specialistëve asnjëherë nuk është parë një numër kaq i madh individësh të pelikanit kaçurel në këtë lagunë prej shumë vitesh.

Të gjithë janë pelikanë kaçurrel, ndërsa Flamingo ka rreth 4.000 individë qe nuk largohen nga Laguna dhe shtohen çdo vit

vit

 

 

Posted Under: