Ambasada e SHBA-ve bën njoftimin e rëndësishëm për Lotarinë amerikane

Aplikimet për lotarinë amerikane u hapën më pesë tetor për këtë vit dhe do të mbyllen më 8 nëntor.

Në një postim në Facebook, ambasada amerikane në Tiranë ka njoftuar ndjekësit që t’i ndjekin në rrjetet e tyre sociale gjatë kësaj kohë për të marrë kështu edhe udhëzime mbi plotësimin e aplikimit.