Cili është sekreti që ke ardhur në formë…?” Kryemadhi: Është edhe pak gjenetike…

Monika Kryemadhi nuk e mohon që i kushton vëmendje të veçantë pamjes së jashtme. Ajo tha se është e rëndësishme që shqiptarët të kujdesen si për look-un dhe për shëndetin e tyre, teksa fliste për akuzat se ka shpenzuar qindra-mijëra euro për ndërhyrje estetike.

Gazetarja Eni Vasili ka vendosur ta ngacmojë, duke i thënë se është e dukshme që “ka ardhur në formë” dhe “duket shumë mirë”, por Kryemadhi modestinë ia ka faturuar gjeneve.

Eni Vasili: Ke ardhur pak në formë nuk mund të mos e themi. Je shumë mirë…

Monika Kryemadhi: Është edhe njëçik gjenetike. Prandaj Edi Rama thotë merruni me operacione plastike, se ato janë shkrimet më të klikuara

Vasili: Do na e tuash sekretin?

Kryemadhi: Shqiptarët merren më shumë se çfarë vesh dhe si duket një politikan sesa me skandalet e mëdha, inceneratorët…ajo dihet.