E vetme jetoj në Hambburg (37) “Kush don me ardhë te unë vjen…”, Nuk kam fëmijë! Jam e hapur

Për disa vite kam qenë duke bashkjeuar me një person aë tani nuk ka më asnjë rëndësi në jetën time sepse as që kam pasur kurorë martese ndonjëher, kështu që nuk kam kurrfar pengesa as nga familja e as nga ish-i im.

Kaluan disa vite dhe tani jam e penduar pse e kalova kohën ashtu pa asnjë qëllim në jetën time dhe tani i shoh gabimet e mija dhe pendohem për kohën e kaluar kot.

E vetme jetoj në Hambburg (37) “Kush don me ardhë te unë vjen…”, Nuk kam fëmijë! Jam e hapur…