I dënuar me burgim përjetë në Greqi/ Arratiset nga qelia shqiptari

Një 48 vjeçar, i cili ka qenë i dënuar me burgim të përjetshëm për pjesëmarrje në organizate kriminale trafiku droge dhe armëmbajtje pa leje është arratisur nga burgu i Domokos, Greqi.

I burgosuri ka shfrytëzuar lejen e rregullt që kishte siguruar dhe duhej të kthehej të enjten më 6 tetor në burg.

Megjithatë, ai është kujdesur që të mos përmbushë detyrimin e tij, për çka është vënë në dijeni AT Domokou dhe tashmë është klasifikuar si i arratisur, duke u shpallur person në kërkim.