Nuѕja e djalit më viѕhet me minifund. Komѕhinjtë vijnë për vizitë vetëm për t’i рarë këmbët. S’di çfarë ti them gjë djalit…

Nuѕja e djalit më viѕhet me minifund. Komѕhinjtë vijnë për vizitë vetëm për t’i рarë këmbët. S’di çfarë ti them gjë djalit…

Mirëmbrëma, uroj të jeni mirë krejt ju që keni me lexu historinë e familjes tonë. Nuset me minifunde veç keq ndjellin, ato as nuk e duan burrin e as familjen e tij. Nuset e sotme më shumë duan të rrinë me telefona e me provoku me foto se sa me u kujdes pë burrin.

Unë i kam bërë 56 vjet e nuk kam mundur kurrë të vesh diçka që të më duket këmba ose të bëj diçka që nuk i pëlqen burrit tim. E para sepse ka qenë turp dhe e dyta edhe nëse kam veshur ndonjë rrobë që është dukur provokuese, burri m’shkrinte n’dajak.

E kena nusen prej Ferizajit kur e ka pru djali në shtëpi nuk më ka pëlqy si tip po thojsha që me kohën ndoshta përshtatmi edhe besoja që kena me kalu mirë.

Ata kaluan 2 vjet fejuar pastaj vendosën me u martu. Në vitet e fejesës nusja vinte me ndejt ndonjëherë dhe ia kalonim mirë. E kishim njëfarë mirëkuptimi por kisha qenë shumë gabim.

Por koha ishte e shkurtër, ajo vinte rrinte ndonjë darkë, sillej mirë, gatuante ndonjëherë dhe në mbrëmje shkonte te shtëpia e vet. Por tani e kam problem. Une çohem në 7 në mëngjes. Edhe ajo në 7 çohet, kur shkon djali në punë por nuk del poshtë deri nga ora 9-të.

Problemin kryesor e ka si të lyhet dhe zbukurohet. Nusja jonë çdo ditë vesh minifunde ose streçe të ngushta. I kam thënë djalit mere bre foli pak mos le të veshet ashtu se na bëri me turp por djali më duket se s’ka çfarë i bën.

 

Komshinjtë vijnë të shikojnë veç këmbët e nuses. Unë nuk i kam thënë djalit se po më dhimbset dhe nuk dua ti orish jetën por nusja ashtu vazhdon vishet. Jam në dilemë çfarë të bëj , ta hap gojën me i tregu djalit apo të bëj sikur ska ndodhur kurrgjë?