Numërohen votat për kryetar të FRPD në Kavajë, Lushnjë, Fushë-Krujë dhe Sarandë

Janë numëruar votat për kryetar të FRPD në katër degë të tjera të Partisë Demokratike.

Numërimi ka përfunduar në Kavajë dhe fitues është shpallur Arnold Kariqi me 244 vota, 4 vota ka marrë Besart Xhaferi, 3 vota Alesia Balliu dhe 2 vota Barbara Doda.

Në Lushnje, nga 154 votues, Besart Xhaferi ka marrë 70 vota, Arnold Kariqi 69 vota, Artion Bajramaj 8 vota, Mariglend Doçi 6 vota dhe 1 votë për Alesia Balliun.

Në Fushë-Krujë në total kanë votuar 253 demokratë, të cilët kanë shpallur fitues Besart Xhaferin me 129 vota.

Ndërsa në Sarandë pas numërimit të votave rezulton fitues Besart Xhaferi me 117 vota.