PD njofton protestën e parë për naftën: Të shkrihet ‘Bordi i Transparencës’

Nënkryetari i PD-së Luçiano Boçi ka njoftuar protestën e parë kundër rritjes së çmimit të naftës me moton’ Boll heshtëm’.

‘Elbasani do t’i përgjigjet i pari pyetjes së vazhdueshme të qytetarëve që kërkojnë, kur do protestojmë? Ju presim të gjithëve në sheshin “Gensher”, ditën e martën në orën 11:00! Merrni automjetet tuaja dhe ejani t’i tregojmë të gjithëve sa na kanë vjedhur të gjithëve në këto muaj’, shkruan Boçi në Facebook.

Gjithashtu Boçi ka kërkuar urgjentisht shkrirjen e Bordit të Transparencës.

Postimi i plotë:

Koha për të nisur pa ndalim protestat.

Elbasani do t’i përgjigjet i pari pyetjes së vazhdueshme të qytetarëve që kërkojnë.

Ju presim të gjithëve në sheshin “Gensher”, ditën e martën në orën 11:00! Merrni automjetet tuaja dhe ejani t’i tregojmë të gjithëve sa na kanë vjedhur të gjithëve në këto muaj!

Duhet urgjentisht të shkrihet Bordi i Transparencës!